vilkår og betingelser


Yarnie
Sognegårds alle 15 st th
2650 Hvidovre DK
CVR: 41093951
info@yarnie.dk

Tlf: 2282 8600 (16-20)

Info
Der kan være afvigelser fra produktbilled til faktisk vare da de er håndfarvet og kan komme fra et senere batch end billedet er taget


Fragt og fragtpriser
Vi sender kun ordrer og varer forsikret med track and trace. Som erhvervsdrivende er det os pålagt at kunne dokumentere, at kunder modtager deres varer, såfremt der skulle opstå tvivlsspørgsmål herom. Derfor er det desværre ikke en mulighed at få tilsendt varer pr. brev.

Vi sender alle ordrer med DAO. Det gør vi for at yde god service og sikkerhed for vores kunder. Det giver større sikkerhed, da pakken er forsikret og udstyret med et track'n'trace nummer, som gør det muligt at følge pakken fra Yarnie til levering (nærmeste DAO pakkeshop).

Det er vigtigt at det rigtige navn, mobilnummer og e-mail samt korrekt adresse er påført ved bestiling af ordren. Hvis ikke navnet står på postkassen ved hjemmelevering, kan pakken risikere at blive sendt retur. Er det rigtige mobilnummer eller mail ikke påført rigtigt, risikere man ikke at få besked om at ens pakke er klar til afhentning og den kan derfor blive sendt retur. Skulle dette ske eller man på anden vis glemmer at afhente sin pakke og den bliver sendt retur til hos, så eftersender vi selvfølge pakken igen - dog mod betaling af ny fragt. Da det er dit ansvar som kunde at oplyse de korrekte informationer samt, at få afhentet din pakke i tide.

Forsendelser i Danmark:
Fragt fra 45- kr. - leveret til nærmeste eller ønsket/valgt DAO Pakkeshop.

DAO Hjemme Levering:
Fragt fra 50- kr.

Fri fragt ved køb over 500- kr. leveret til nærmeste DAO Pakkeshop i Danmark.
*Bemærk at fri fragt kun opnåes ved køb af fysiske produkter til en værdi af 500- kr.
Levering og leveringstid
Vi behandler din ordre hurtigst muligt og bestiller du inden kl 16, bestræber vi os på, at sende din pakke samme dag.

Da vi er en meget lille virksomhed, må der i ekstra travle perioder kunne forventes ekstra leveringstid, du må dog ikke være i tvivl om, at vi løber så stærkt som vi overhovedet kan. Vi vil dog i alle tilfælde sørge for, at have din ordre afsendt indenfor 3 hverdage. Yarnie kan ikke drages til ansvar ved forsinkelse af en ordre efter den er afsendt, da denne proces varetages af eksternt fragtfirma. Skulle der opstå problemer undervejs med din pakke, kan du kontakte firmaet som pakken er afsendt med.

Forventet leveringstid 2-3 dage fra afsendelse.


Køb af digitale opskrifter/e-bøger
Når dit køb er registreret vil du modtage en ordrebekræftelse og snarest muligt herefter vil du modtage en ny mail som indeholder et link til opskriften. Klik på linket og opskriften vil nu blive hentet ned som en pdf-fil.Betaling
Alle beløb der er vist på hjemmesiden er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Betalingen for din ordre vil blive trukket fra din konto, når vi afsender ordren. Ved specialvarer vil betalingen blive trukket med det samme (hele ordrens beløb). Hvis der er tale om forudbestillinger eller specialvarer, vil dette fremgå af varebeskrivelsen. Vær opmærksom på, at hvis du har bestilt andre varer sammen med din forudbestilling, vil ordren blive afsendt samlet.Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du bedes give os besked, hvis du fortryder dit køb. Dette gøres på info@yarnie.dk. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke benytte dig af din fortrydelsesret ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om at du ønsker at returnere.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Køber afholder udgiften i forbindelse med returnering af varer - dette gælder også hvis din pakke sendes retur fra pakkeshoppen. Køber er samtidig ansvarlig for at varen er forsvarligt pakket ind og afholder risikoen ved forsendelse i forbindelse med returnering.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Eksempel: Modtages varen d. 1/6 er seneste fortrydelses dag d. 15/6.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Alle digitale varer, specialvarer samt fysiske bøger der er købt på www.yarnie.me kan ikke returneres.


Reklamationsret
Ifølge købeloven har du ret til 2 års reklamation. Vælger du at benytte dig af din reklamationsret, har du som udgangspunkt 4 valgmuligheder:

At få fejlen rettet, f.eks. ved at varen repareres (hvis muligt)
At få varen ombyttet til en ny vare
Afslag i prisen
Hæve købet og få refunderet pengene.
Vi kan kan afvise dit krav om at hæve købet, hvis vi i stedet tilbyder dig at rette fejlen, f.eks. ved reparation eller ombytning af varen. Du bedes være opmærksom på at du ikke kan benytte dig af reklamationsretten, hvis fejlen skyldes slitage, skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, og / eller manglende vedligeholdelse af produktet. Du er forpligtet til at henvende dig indenfor 2 måneder, fra fejlen konstateres. Vi forebeholder os retten til at tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre at du har fremlagt gyldig dokumentation for, at varen er returneret.

Tilbagebetaling:
Når vi modtager varen, tjekker vi den og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har betalt for købet ekskl. fragt. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller at du har taget varen ud af dens originale emballage og smidt det væk. Bemærk at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi. Vi gør også opmærksom på at vi forebeholder os retten til at anullere en ordre, hvis der er sket en slå fejl på pris eller der skulle være et forkert lager antal på et at vores produkter.

Returnering
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Yarnie
Sognegårds alle 15 st th
2650 Hvidovre DK

Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, refunderer vi hele betalingen fra dig, herunder leveringsomkostninger.
Returnere du dele af din ordre, tilbagefører vi for de retuneret produkterne.